категорії: блоґ-запис

Веселих свят від Сумно?Кому =)

теґи: Новий Рік, свято

 

Любі друзі!

тигрЗ невимовною радістю і завмиранням серця від суцільно позитивних емоцій ми, Сумно?Ком, вітаємо вас із Новим роком та Різдвом Христовим!

Зичимо міцного здоров’я, невичерпної енергії, невгамовного шаленства, зіркових досягнень, барвистих буднів і вибухових свят, сердечних друзів, тепла і світла, а також великого, чистого і взаємного.

Дякуємо за те, що ви з нами! Залишайтеся з нами й надалі, і ми не підведемо ваших сподівань. І друзів приводьте =)

А особливу подяку хотілося б висловити (а тому – не відмовляємо собі у малому і тут-таки висловлюємо) нашій Багіні Божені Городницькій – за завжди актуальні матеріали та високий професіоналізм, передовикам кінорецензування Максимові Черкасу і Юлі Марищук, які не дозволяли читачам порталу оминути увагою кіно-новинки або просто вартісні стрічки, Дмитрові Десятерику – за висококласну аналітику, Юлі Гай за прискіпливе пильнування шоу-бізу, Олексію Куценку за цікаві музичні рецензії, Тані Пушновій за прикрашення нашого многабуквєнного ефіру яскравими відеосюжетами, Юлі Бурковській – за те, що жоско жгла силіконом, Олегові Андросу за введення читацької аудиторії до вечіркового контексту, Юльці – за те, що повозила нас із собою усякими усюдами, Надійці Гербіш за багатогодинне рецензування літератури для найменших; дякуємо і за яскраві фоторепортажі, зокрема – Андрію Божку, Лілеї Кляцевич і Тетяні Давиденко.

Окрему подяку (у вигляді потужних пульсуючих потоків любові й позитивної енергетики) шлемо нашим улюбленим та незамінним девелоперам і редакторам. Сумно?Ком без вас нікуда і нікада! =)